Wachtwoord vergeten?

No worries! Vul je e-mailadres in en we mailen je de
instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wachtwoord opnieuw instellen
Loading ...

De online wereld transparant en toegankelijk maken zodat iedereen
zijn online ambities
kan realiseren.

respect

Online marketeer op laptop

love

Online marketeer in contact met klant

opdrachtgevers

zelfontplooiing

community

bureau

verbinden

vrijheid

community

Online communicatie gesprek

respect

 

Bij Partnie, geloven wij in de kracht van online. In de grenzeloze mogelijkheden die het mensen en organisaties biedt. Dat het onze levens leuker, simpeler, maar vooral beter kan maken. In de rol die het kan spelen om de wereld te verbinden én dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen - ongeacht achtergrond, ambitie, organisatie of wat dan ook.

Partnie is, in haar kern, een open community dat vastberaden is de wereld van online dichterbij elkaar te brengen door mensen en organisaties te verbinden met de beste online marketing bureaus.

Lees meer Dit proberen we te bereiken met een easy-to-use innovatief platform dat het online landschap transparant en toegankelijk maakt. Een platform waar iedereen elkaar met eerlijke en transparante reviews écht leert kennen. De vrijheid heeft om te verbinden met wie die wilt, waar die wilt. En een plek te zijn waar mensen hand-in-hand kunnen werken aan de meest fantastische verhalen, dag in dag uit. Wij zijn Partnie.

 

Revolutie in online

Met een impact die veel verder gaat

Als platform streven we ernaar om een plek te zijn waar nieuwe ideëen worden geïnitieerd en gerealiseerd, met een impact die veel verder
gaat dan alleen online.

 
 

Onze waarden

Wat wij belangrijk
vinden

 

Partnie is voor iedereen

Wij zijn allemaal anders. Wij zijn allemaal gelijk. We bouwen bruggen, geen muren. We zijn er voor iedereen - ongeacht leeftijd achtergrond, ambitie, organisatie, industrie of wat dan ook.

Wij zijn mensen

We hebben allemaal fantastische dagen. We hebben allemaal dagen die we liever vergeten. We maken fouten, en leren van ze. Het is oke. We vergeven onszelf en anderen. We gaan door.

Details. Details. Details.

We zijn scherp, precies, perfectionistisch. Alles kan beter, moet beter. We letten op elk detail en pushen tot perfectie, maar nooit ten koste van vooruitgang.

Design moet simpel zijn.
Simpelweg adembenemend.

Design is tricky, voor iedereen anders. Voor ons is design het totale pakket. Hoe het voelt en eruit ziet, de ervaring. Het moet simpel zijn, alles moet samenkomen en één worden, één adembenemend
mooi verhaal.

Denk diep na. Vraag jezelf dingen af.

Waarom zijn dingen zoals ze zijn en waarom niet anders? We doen nooit zomaar iets, we denken na over de gevolgen en kiezen zorgvuldig de beste oplossing. Althans, dat proberen we.

Transparant. Open. Integer.

We geloven in eerlijkheid en in jezelf zijn. Zeg wat je denkt, en denk wat je zegt. Wees aardig, maar wees niet aardig om aardig te zijn. We werken hard, ook als we alleen zijn en niemand kijkt.

Mindset before skillset

De wereld verandert, en wij veranderen mee. We zeggen “we kunnen het”, als we denken dat we het kunnen, ook als we op het moment even niet weten hoe.
Dat is hoe we groeien.

Heb plezier, heel veel plezier.

We geloven erin dat plezier een onderdeel moet zijn van alles wat we doen.

 

Zo. Dit zijn wij.

Doe je mee?

Word één van de vooroplopers die deze online revolutie in beweging zet. Doe mee door je opdracht te plaatsen, als bureau aan te melden of door ons verhaal te delen.
Welcome aboard.

*Geweldig dat je mee wilt doen en als dank geven we je nog wat extra’s. Als je nu aanmeldt krijg je toegang tot alle premium features. We you