Wachtwoord vergeten?

No worries! Vul je e-mailadres in en we mailen je de
instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wachtwoord opnieuw instellen
Loading ...

Hi, friends van media.

 

Op deze pagina staan onze branding guidelines en tekstmateriaal die handig kunnen zijn voor iedereen die over ons wilt schrijven. Benieuwd naar wie we zijn?
Lees hier meer over ons

 

Het verhaal van Partnie

Wil je over ons vertellen?
Just copy-paste 📎

 

Kort en krachtig

Partnie is een all-in-one platform dat opdrachtgevers verbindt met de beste online marketing bureaus, op een totaal nieuwe manier.

Iets langer, maar prachtig

Partnie is een all-in-one platform dat opdrachtgevers verbindt met de beste online marketing bureaus. Of het nu gaat om een online campagne, social media strategie of een innovatief eCommerce platform - Partnie matcht je met drie geweldige bureaus. Van elke bureau ontvang je een voorstel waarin stap-voor-stap wordt verteld hoe jouw online ambities gerealiseerd kunnen worden.

Jij kiest je favoriet en krijgt toegang tot krachtige tools waarmee het beheren van je opdracht één-en-al plezier wordt. Van het matchen, ontvangen van geweldige voorstellen, communiceren met je team en favoriete bureaus tot het beheren van je opdracht met Mijlpalen & Taken, aan alles is gedacht om je online ambities op een leuke en doeltreffende manier te realiseren, van start tot eind. Start je onvergetelijke reis op Partnie.

 

Partnie Press Kit

Inclusief logo’s & symbols in verschillende formaten.

Download onze brand pack inclusief logo’s & symbols. Graag verzoeken we je te houden aan de regels omtrent het gebruik van alle Partnie logo’s.

 
 

Media Contact

Wij helpen met

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur een bericht naar support@partnie.com.

media@partnie.com
media@partnie.com